|
KafeMat
|
 |
« on: January 11, 2007, 05:25:36 PM » |
|
Која ви е омилена а која омразена телевизија. Таа која ви е омилена нормално е да ја гледате најчесто, иначе не би ви била омилена не. За омразената не штедете зборови за вреѓање, админот ќе е потолерантен тука во врска со јазикот.
|
|
|
|
|
|
Ме немаше. Но бев по кафе. Еве Ви го носам! 
|
|
|
|
Бубич
|
 |
« Reply #1 on: January 11, 2007, 05:32:24 PM » |
|
македонската телевија ме нервира ај да кажеме оти ми е омразена па дури и сакат да им га плајкаме абе тиии луди ли се :071:
а омилена тука не ама у скопје супер мувис
|
|
|
|
|
|
Шчо напраивме?! 
|
|
|
|
Unknown_Entity
|
 |
« Reply #2 on: January 12, 2007, 10:21:47 PM » |
|
Omilena...Discovery site , NG i CNN
a omrazena... MTB....eeee poslednata snimana emisija im e od 1976
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бубич
|
 |
« Reply #3 on: January 13, 2007, 04:00:42 AM » |
|
не вреви така синкооо чунки тава е нашето богатство :042: ја саа изгледах една приказна :E_hehe:
|
|
|
|
|
|
Шчо напраивме?! 
|
|
|
|
Unknown_Entity
|
 |
« Reply #4 on: January 13, 2007, 05:10:36 PM » |
|
не вреви така синкооо чунки тава е нашето богатство :042: ја саа изгледах една приказна :E_hehe:
slobodno zemi go mojo del od bogatstvoto
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CodeGen6797
Кафекувар

Improving user experience 24/7
|
 |
« Reply #5 on: January 14, 2007, 04:43:12 AM » |
|
Омилени телевизии: Discovery, FTV, HRT itn
Омразена телевизија: МТВ - Мазохистичката телевизија (односно самопрогласената македонска телевизија). Телевизија за индивидуи со мазохистички тенденции или луѓе со такво расположение.
Треба на сметката да им пише: Предолго изложување на нашата програма може да има трајни последици како ретардизам, шизофренија, психопатија а во краен случај и самоутепајство.
Абе да им ебам моројнто да им ебам видеете ли им ја новогодишната програма. Имат ненормално ретардиран осет за подигане на атмосфера. Способноста на нивните емисии да ги расположат граѓаните е обратнопропорционална на финансиските средства шо ги вложуват у емисијата. Как може да се толко без осет, ебати говедата ебати, не зимале пари е нема да зимат.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o.b.l.x
Зрно кафе
Administrator
Рингла

|
 |
« Reply #6 on: January 14, 2007, 05:50:57 AM » |
|
Единственото нешто добро на мтв е што имат директен пренос на некои спортски манифестации. не знам во ниеден момент да може да задовли било која потреба.
ако за омилнеа се смета таа што најчесто оди на тв (оти јас не гледам тв) тогаш е VH1 или MTV , ftv каде и да има подобра музика. уште и discovery ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Unknown_Entity
|
 |
« Reply #7 on: January 14, 2007, 02:04:23 PM » |
|
znaas li ka me nervirat ko davat liga na shampioni i rezultato od ednata utakmica nema da go kazat za da ti bila interesna utakmicata za da ga gledas posle....?!?!?! WTF!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бубич
|
 |
« Reply #8 on: January 20, 2007, 02:27:40 AM » |
|
на club има интересни емисиички ама и они се од замано
|
|
|
|
|
|
Шчо напраивме?! 
|
|
|
o.b.l.x
Зрно кафе
Administrator
Рингла

|
 |
« Reply #9 on: July 01, 2010, 07:24:10 AM » |
|
На мене многу ме нервира А1. Се се надевам сите да престанат да ја гледат, па тај газдата конечно да издише малку, оти многу се дуе.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matilda
|