|
bloody
|
 |
« on: February 25, 2006, 01:53:30 PM » |
|
aj da kazeme deka e po malku od site,,drzi do negde,de,no ako veke barame nekoja definicija,koja bi bila istata,oti fakt e deka LJUBOV postoi,no e fizicki nevidliva kako pojava,sto znaci istata moze da vleze i vo kategorija na veruvanje,......vprocem,sto e taa,;potreba od tecnosti :smt008,edinstven nacin za dostignuvanje nekakva telesna katarza ili kako sto rekov,odnapred definirana rabota koja ovozmozuva svetski prirast?aj da ne ja tupime mnogu,i samiot ne mozam da ja objasnam istata,isto kako sto ne mozam da si objasnam edna rabota,,,,,,,a toa e,sto e toa sto go osekam za MATILDA,prosto ja obozavam sekoja nejzina misla,sega,kritika ednostavno receno se i e na mesto(aboruvam za mislovnite karakteristiki :roll: )mislam deka poveketo od clenovite na forumot go delat ova mislenje so mene,ako ne nikoj drug togas sigurno ADMINISTRATOROT,ili pak mozebi,ajde,vam poveke vi se dopaga Leteci Zmej so svoite zmejski l****.......ili da ne preteruvam,da ne se vljubivte vo nego,?ej eve vi podtema-postoi li ljubov pomegu clenovite na forumot? :idea:
|
|
|
|
|
|
loody Maria!
|
|
|
o.b.l.x
Зрно кафе
Administrator
Рингла

|
 |
« Reply #1 on: February 25, 2006, 02:37:43 PM » |
|
Здраво, јас сум Обеликс и јас сум вšубен !!!:rotfl: Дефиниции за šубовта не Ви давам, оти за сите е разлина. На пример има врски во кои (можеби и тука) едниот во врската е подреден (значи јаде ќотек) ама пак се сакат. имало тука нешто повеќе  добро. ние сите само сакаме да бидеме сакани. А Матилда...мило ми е шо си вšубен во неа...на некој начин, оти она заслужува. Мене ме имаш ставено за пример и точно е оти многу ја сакам. Најкул е. Имаме најчиста „форумска“ врска  . Во последно време дури и се видовме и уште еднаш се докажа многу кул. Мило ми е што имам такви пријатели како неа. Каква е мојата šубов спрема неа? Е па би направил се што ке побара од мене (ако е изводливо, бидејки тоа го прават пријетелите), како што би го нарпавил и за тебе и за многу други кои го заслужиле тоа. Е сега да не „тупам“ и јас...приватниот живот нема да го мешам (девојка ми која не пишува на форумов). сите Ве сакам  а девојка ми најмногу, жалам ако те разочарав
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matilda
|
 |
« Reply #2 on: February 25, 2006, 04:40:33 PM » |
|
ej ne mi se veruva..mi se izbrisa posto..nema veza...znaci jas saakkah da kazam oti gledam nogo ljubov za mene na forumo..ama znam kakva e taa ljubov...se sprema tuka nekakov zagovor...fala u sekoj slucasj i milo mee so sm vi interesna(na bilo kakov nacin)..ince za temata,mislam oti ima dovolni slicni na taa,i jas sum se izjasnila,kak so se sekavam...znaci,da ne se tupame so definicii,oti nema...oti e isto kako da davas definicija za pregladnet zeludnik...za cuvstvoto na glad potocno..ince ubavo e covek da si veruva ..da...koj e nogo zaljubliv,nek si glede..koj ne e...ke se navukne...itn itn bla bla bla
|
|
|
|
|
|
 Ako vidis nekoj kako jade,pomogni mu!
|
|
|
|
Loreta
|
 |
« Reply #3 on: February 25, 2006, 08:38:34 PM » |
|
hmmm.....Ljubovta...-NAVIKA..... kak so site vikat "mi treba vreme"-de za ova de za ona.... znaci sakat da kazat " mi treba vreme da se naviknam..." nisto poveke ne diskutiram na taa tema..... a ljubov megi clenovite na forumo POSTOOOOO ..... ili ne? a? aj da si odgovoram za mene licno..... DA  i tva nekak so vika O.B.L.X-forumska ljubov ........tuku.......... aj aj dosta tolko od mene
|
|
|
|
|
|
Quod me nutrit me destruit
|
|
|
|
matilda
|
 |
« Reply #4 on: February 28, 2006, 04:45:53 AM » |
|
da da..forumska isto taka postoe i gomnojadska ljubov megu clenovite na forumo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matilda
|
 |
« Reply #5 on: February 28, 2006, 04:46:19 AM » |
|
e tava tee veke potreba...neli sinner?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o.b.l.x
Зрно кафе
Administrator
Рингла

|
 |
« Reply #6 on: January 31, 2007, 09:20:25 AM » |
|
Што мислите, какви треба да се врските. Сакам да се префрламе тука оти поодговара насловот на темата. Какви врски сте имале и какви би сакале да имате? Дали машките се водечка фигура во врската (договараат дека ке се оде, шпо как, частат, купуват, отварат врати) или и двете се рамноправни? имаше и у друга тема. форумска љубов....хе....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Unknown_Entity
|
 |
« Reply #7 on: January 31, 2007, 10:45:05 PM » |
|
koj e vodecka figura u vrskata ipak tava zavisi od koj kako se postava u vrskata. Ipak mislam serioznite vrski se naj ok... najubavi raboti u nih se slucuvat...
Da,..znam da bidam romanticen za tii so se iznenadani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o.b.l.x
Зрно кафе
Administrator
Рингла

|
 |
« Reply #8 on: July 10, 2010, 09:18:23 AM » |
|
Da romanticen. Ama dali treba da se bide. Licno mislam oti romanticen ee poblisko do dosaden i nekak izbegavat nogo luge.... Ili moze da se bide romanticen ama na krajo pak si treba hardcore maz, ili ke ti izbega po nekoj takov:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loreta
|
 |
« Reply #9 on: July 10, 2010, 10:20:19 AM » |
|
облх бе човеК, у право си 100! јас ич нејкам романтични типове.... некак ного ми се как пи*ки... маж се знаа каков треба да биде...
|
|
|
|
|
|
Quod me nutrit me destruit
|
|
|
|